Prestižna nagrada za Novu banku

Bez autora
Jun 10 2015

Uručenjem prestižne nagrade "Gold Straight - Through Processing (STP) Excellence Award", Nova banka Banjaluka je i ove godine dobila potvrdu izuzetnog kvaliteta u obavljanju međunarodnog platnog prometa. Nagradu je uručila Deutsche Bank AG Frankfurt, kao potvrdu izvrsnosti i preciznosti SWIFT poruka. Procenat tačnosti za 2014. godinu iznosi 100 odsto i to je drugi put da Nova banka Banjaluka ostvaruje ovakav rezultat, koji nije postigla nijedna druga banka čiji je korespondent Deutsche Bank AG Frankfurt. Uručeno priznanje predstavlja potvrdu liderske pozicije Nove banke Banjaluka u sprovođenju savremenih tehnologija u bankarstvu, kazali su iz Nove banke. Oni su podsjetili da je od 2002. godine Nova banka dobitnik 11 priznanja koje uručuje Deutsche Bank AG Frankfurt.

Prestižna nagrada za Novu bankuUručenjem prestižne nagrade "Gold Straight - Through Processing (STP) Excellence Award", Nova banka Banjaluka je i ove godine dobila potvrdu izuzetnog kvaliteta u obavljanju međunarodnog platnog prometa.

Nagradu je uručila Deutsche Bank AG Frankfurt, kao potvrdu izvrsnosti i preciznosti SWIFT poruka. Procenat tačnosti za 2014. godinu iznosi 100 odsto i to je drugi put da Nova banka Banjaluka ostvaruje ovakav rezultat, koji nije postigla nijedna druga banka čiji je korespondent Deutsche Bank AG Frankfurt.

"Uručeno priznanje predstavlja potvrdu liderske pozicije Nove banke Banjaluka u sprovođenju savremenih tehnologija u bankarstvu", kazali su iz Nove banke.

Oni su podsjetili da je od 2002. godine Nova banka dobitnik 11 priznanja koje uručuje Deutsche Bank AG Frankfurt.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik